Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη για την επέκταση του σερί

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη για την επέκταση του σερί

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη για την επέκταση του σερί

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά τον αρχηγό του διαθέσιμο ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο το απόγευμα της Τετάρτης, στην προσπάθεια επέκτασης του νικηφόρου σερί για την εδραίωση στη ζώνη των playoffs.

Νάπολι - Λάτσιο με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Οι «πράσινοι» μετά το 3-0 επί του Πανιωνίου, την πρόκριση με ανατροπή απέναντι στον ΠΑΣ στο Κύπελλο και την επιβλητική εμφάνιση στην Ξάνθη το μεσημέρι της Παρασκευής, θα υποδεχθούν τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης στην 20η αγωνιστική της Super League που διεξάγεται μεσοβδόμαδα.

Ο Γιώργος Δώνης γι' ακόμα ένα ματς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Μπουζούκη, όμως, επιστρέφει ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου και την απουσία του από το ματς με τους Ακρίτες.

Μέσα κανονικά οι Ναγκί και Ανουάρ που έκαναν ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα στη νίκη στην Ξάνθη...

Δείτε παρακάτω την αποστολή:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα