Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για τον θρυλικό Σόλωνα

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για τον θρυλικό Σόλωνα

Gazzetta team
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για τον θρυλικό Σόλωνα

bet365

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας βράβευσε τον Σόλωνα Υψηλάντη, μια θρυλική μορφή του Άρη και η ΠΑΕ Άρης απάντησε με σχετική ανάρτηση στα social media.

Build A Bet στο Τσέλσι - Αρσεναλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο θρυλικός Σόλωνας ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Μ. τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο και με ανάρτησή της η ΠΑΕ Άρης έγραψε: «Ο Σόλων Υψηλάντης, η ζωντανή ιστορία του ΑΡΗ, βραβεύτηκε από την Ε.Π.Σ.Μ. για τη μεγάλη προσφορά του στον Σύλλογό μας, αλλά και στην αθλητική κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Νιώθουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση...

Ο δικός μας Σόλωνας αποτελεί επίλεκτο μέλος της μεγάλης μας οικογένειας και η αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΡΗ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Σόλων Υψηλάντη, σε ευχαριστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα