Άρης-Ξάνθη: Οι πέντε σερί νίκες και το… 12-3

Gazzetta team
Άρης-Ξάνθη: Οι πέντε σερί νίκες και το… 12-3

bet365

Ο Άρης μπαίνει σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων με αρχή την εντός έδρας (23/1, 19:30) αναμέτρηση με την Ξάνθη απέναντι στην οποία οι «κίτρινοι» έχουν πέντε νίκες στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες.

Build A Bet στο Τσέλσι - Αρσεναλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Φαίνεται ότι ο Άρης «χτίζει» παράδοση απέναντι στους Ξανθιώτες καθώς επικράτησαν και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους. Τρεις αγώνες έγιναν για το Πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και στα τρία παιχνίδια που έγιναν στην Ξάνθη, οι «κίτρινοι» επικράτησαν με τον ίδιο σκορ (0-1), οι δύο με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με το εμφατικό 7-2 στον τελευταίο αγώνα της περσινής περιόδου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με 2-1 στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου, φέτος. Στα αξιοσημείωτα είναι και η συχνότητα σκοραρίσματος του Άρη απέναντι στους Ξανθιώτες έχοντας 2.4 γκολ ανά αγώνα καθώς σημείωσαν 12 συνολικά με μόλις τρία γκολ παθητικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα