Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αν και προπονήθηκε κανονικά έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΟΦΗ, μιας και προέρχεται από τραυματισμό. Εκτός και οι Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς.

Τσέλσι - Άρσεναλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ (22/1, 17:15).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας με τον Κώστα Φορτούνη να μένει εκτός, δεδομένου ότι θέλει να τον ενσωματώσει και πάλι στην ομάδα σταδιακά.

Ο Ποντένσε από την άλλη, προπονήθηκε κανονικά, αλλά παραμένει εκτός δράσης λόγω του ότι προέρχεται από θλάση ενώ βρίσκεται και κοντά στο deal με τη Γουλβς. Εκτός αποστολής είναι και οι Ραντζέλοβιτς, Κούτρης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μπα, Παπαδόπουλος, Σισέ, Γκασπάρ, Σουντανί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Λάζαρος, Γκερέρο, Ελ Αραμπί

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα