Βασιλαντωνόπουλος: «Έφερε νέα στοιχεία ο Καρέρα»

Βασιλαντωνόπουλος: «Έφερε νέα στοιχεία ο Καρέρα»

Gazzetta team
Βασιλαντωνόπουλος: «Έφερε νέα στοιχεία ο Καρέρα»

bet365

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε για την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και για τον Μάσιμο Καρέρα και τα νέα στοιχεία που έχει φέρει ο Ιταλός κόουτς στην Ενωση.

Build A Bet στο Τσέλσι - Αρσεναλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η συνέντευξή του στη ΝΟVA:

Μετά από τρία χρόνια φόρεσες τη φανέλα της ΑΕΚ ξανά πως ένιωσες;
Χαρούμενος, το περίμενα πολύ καιρό. Το καλοκαίρι πέρασα μια δύσκολη περίοδο, ήμουν εκτός πλάνων, δυσκολεύτηκα αρκετά και μετά από κάποιο καιρό έπαιξα. Εγώ προπονούμαι καθημερινά και περίμενα αυτή τη στιγμή. Ο Καρέρα φαίνεται να ανταμείβει τους παίκτες του με τις αλλαγές που έκανε κόντρα στην ΑΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος για τον Γιάννη και τον Χρήστο, δύο παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας που έπαιξαν. Έχω παίξει στην Α` Εθνική και ξέρω πως είναι να αγωνίζεσαι αλλά είναι σημαντικό γι αυτά τα παιδιά να παίζουν.

Περίμενες να αγωνιστείς με την ΑΕΛ;
Εγώ είμαι πάντα έτοιμος, όταν μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω και να βοηθάω.

Το 2016 τελευταία συμμετοχή απέναντι στον Πανιώνιο με την φανέλα της ΑΕΚ και πάλι ως αλλαγή.
Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε έτοιμοι και καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε και όταν μας επιλέξει ο προπονητής να δείξουμε πως αξίζαμε την εμπιστοσύνη του.

Τι σου άρεσε πολύ κόντρα στην ΑΕΛ;
Ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δείξαμε τι ζητάμε από την αρχή. Μέχρι το 90 και παρά το σκορ, προσπαθούσαμε για το καλύτερο και δεν αναπαυθήκαμε ούτε λεπτό. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό στοιχείο της ΑΕΚ, η πίεση ψηλά. Αυτό κάναμε από την αρχή, στο μισό του αντιπάλου. Η ΑΕΛ αμύνεται εξαιρετικά στο αμυντικό της τρίτο, αλλά από την αρχή πιέζαμε ψηλά. Η ΑΕΛ προσπαθούσε να αμυνθεί, αλλά η πίεση μας απέδωσε καρπούς.

Τι έχει φέρει ο Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ και την έχει βοηθήσει να αλλάξει;
Δύο σημαντικά κομμάτια είναι τα τρεξίματα, οι αλληλοκαλύψεις και η πίεση. Έχουμε 2-3 έτοιμα συστήματα, ανάλογα με το ματς και πως παίζει ο αντίπαλος. Έχουμε αφομοιώσει τα συστήματα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Ο Ολιβέιρα είπε πως μας έχει όλους στην πρίζα ο Καρέρα ισχύει;
Ναι. Μπήκαν δύο νέα παιδιά, εγώ που είχα να παίξω καιρό. Υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα , σχεδόν εννέα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλοι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όταν μας ζητηθεί.

Για το ματς με το Βόλο;
Ο Βόλος είναι νέα ομάδα, αλλά έχει δείξει καλά δείγματα ειδικά στην έδρα του. Αμύνεται καλά και χτυπά στην κόντρα καθώς διαθέτει γρήγορους παίκτες. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και αύριο. Δεν ξέρω αν ο νέος προπονητής του Βόλου θέλει κάτι άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα