Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Τσανέρ Ερκίν σύμφωνα με τους Τούρκους

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Τσανέρ Ερκίν σύμφωνα με τους Τούρκους

Θοδωρής Βασίλης
Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Τσανέρ Ερκίν σύμφωνα με τους Τούρκους

bet365

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Τούρκο διεθνή άσο, Τσανέρ Ερκίν ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπεσίκτας.

Τσέλσι - Άρσεναλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τούρκου διεθνή αριστερού μπακ, Τσανέρ Ερκίν. Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Ενωση επικοινώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, κατέθεσε την πρόταση της και πλέον περιμένει την απάντηση.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο προπονητής της Μπεσίκτας έχει ζητήσει την παραμονή του 31χρονου άσου με την πρόταση των «αετών» να φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο την ώρα που οι απαιτήσεις του Ερκίν να ανέρχονται στο 1,4 εκατ. ευρώ.

Καταλαβαίνει κανείς πως με αυτά τα ποσά δύσκολα μπορεί να προχωρήσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Ο Ερκίν κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, ενώ έχει κι εμπειρία από το εξωτερικό έχοντας αγωνιστεί για μια τριετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ στην Ιντερ δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο ματς, αφού έφυγε δύο μήνες μετά την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα