ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Καρέρα για Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο ενόψει Βόλου

ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Καρέρα για Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο ενόψει Βόλου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Καρέρα για Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο ενόψει Βόλου

bet365

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο αναμένεται να μπουν την Τρίτη σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν για να είναι 100% έτοιμοι με Ολυμπιακό.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η ΑΕΚ μετά το χθεσινό 3-0 επί της ΑΕΛ στρέφει την προσοχή της στο μεσοβδόμαδα εκτός έδρας ματς απέναντι στον Βόλο την Τετάρτη πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Το πρωί της Δευτέρας οι Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο, που έχασαν το ματς με την ΑΕΛ, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα στα Σπάτα και την Τρίτη αναμένεται να προπονηθούν κανονικά. Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτό συμβεί, δεν είναι βέβαιο αν θα βρίσκονται στην αποστολή για τον Βόλο, έχοντας χάσει τις προηγούμενες προπονήσεις. Ο Μάσιμο Καρέρα θα είναι αυτός που θα αποφασίσει καθώς ο Ιταλός κόουτς ενδεχομένως να μην θέλει να ρισκάρει για να τους έχει απόλυτα έτοιμους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος επίσης είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς με την ΑΕΛ λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Σουηδός μπακ ακολούθησε θεραπεία μιας και ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, με συνέπεια να μένει εκτός από το ματς με τον Βόλο. Αντίθετα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης στις 12:00 και έπειτα ο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο για το ματς της Τετάρτης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή τους τους Μάρκο Λιβάια και Νέναντ Κρίστιτσιτς, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα