Μπήκε ο Γκάμα, ανεβάζει ρυθμούς ο Κουέστα

Μπήκε ο Γκάμα, ανεβάζει ρυθμούς ο Κουέστα

Gazzetta team
Μπήκε ο Γκάμα, ανεβάζει ρυθμούς ο Κουέστα

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη και θα βρεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ στον αγώνα (23/1, 19:30) με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/01, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τους Μπρούνο Γκάμα (ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός μαζί με τον Λούκας Σάσα εξέτισαν την ποινή τους), Μάρτιν Τόνσο να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και τον Χουλιάν Κουέστα να ανεβάζει ρυθμό. Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Αντιθέτως, ο Μπράουν Ιντέγε έχει ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής καθώς δεν έχει υποχωρήσει ο πόνος στη γάμπα. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα υποβληθεί αύριο (21/1) σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα