Η Γουλβς θέλει και τον Ολιβέιρα!

Γιώργος Τσακίρης
Η Γουλβς θέλει και τον Ολιβέιρα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες η αγγλική ομάδα που προσπαθεί να πάρει τον Ποντένσε έχει κάνει κρούση στην ΑΕΚ και για τον Ολιβέιρα. Το buy out των 6.5 εκατ. ευρω.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η Γουλβς πολιορκεί την Super League! Εκτός από την πρόταση που έχει καταθέσει στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε, έχει κάνει κρούση και για τον Νέλσον Ολιβέιρα!

Η ΑΕΚ λοιπόν εκτός από τις περιπτώσεις που κινείται για την ενίσχυσή της (του Τάνκοβιτς και κάποιου αριστεροπόδαρου στόπερ) δεν αποκλείεται να προκύψει η ανάγκη και για την απόκτηση φορ!

Κι αυτό διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γουλβς και ο άνθρωπος που έχει έρθει στην Ελλάδα για να τρέξει την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε φέρεται να έχει κάνει κρούση στην ΑΕΚ για την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Μένει να δούμε εάν η Γουλβς θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της και θα καταθέσει πρόταση για τον Πορτογάλο φορ ή ακόμα κι αν πληρώσει το buy out του Ολιβέιρα το οποίο είναι στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ίδιος ο Ολιβέιρα είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία και στην Premier League και μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες ώρες και πόσο σοβαρό μπορεί να γίνει το ενδιαφέρον των «λύκων» για τον 28χρονο επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα