ΑΕΛ: Επένδυση για το μέλλον με τον Λουφάκη

ΑΕΛ: Επένδυση για το μέλλον με τον Λουφάκη

Gazzetta team
ΑΕΛ: Επένδυση για το μέλλον με τον Λουφάκη

bet365

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι ο νεαρός εξτρέμ Δημήτρης Λουφάκης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Αταλάντα - ΣΠΑΛ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Επένδυση για το μέλλον στην ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, Δημήτρη Λουφάκη για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο 19χρονος Λουφάκης μέχρι πριν λίγες ημέρες αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Δημήτριο Λουφάκη.

Ο Δημήτριος Λουφάκης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 3,5 ετών.

Ο Δημήτριος Λουφάκης είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,74, παίζει ως δεξιός εξτρέμ και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Πόντου με τον οποίο κατέγραψε φέτος στο πρώτο μισό της περιόδου 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα