Λόπες: «O Ολιβέιρα μου είπε ότι το βραβείο του MVP θα έπρεπε να το πάρω εγώ ή ο Σιμόες»

Gazzetta team
Λόπες: «O Ολιβέιρα μου είπε ότι το βραβείο του MVP θα έπρεπε να το πάρω εγώ ή ο Σιμόες»

bet365

Στη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί της ΑΕΛ αναφέρθηκε ο Έλντερ Λόπες, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στην κάμερα της Nova για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας με 3-0 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως στόχος τους είναι να δουλέψουν περισσότερο και να αφομοιώσουν τις ιδέες του προπονητή τους, Μάσιμο Καρέρα.

Παράλληλα ο Πορτογάλος ρωτήθηκε αν του είπε κάτι ο Ολιβέιρα κι αν ζήλεψε το τελείωμα του στο 3-0, κι εκείνος αστειεύτηκε λέγοντας: «μου είπε ότι το βραβείο του MVP θα έπρεπε να το πάρω εγώ ή ο Σιμόες».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλντερ Λόπες στη NOVA:

Ένα πρώτο σχόλιο για το ματς και το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος. Κυρίως γιατί κάναμε ένα καλό ματς. Τις φάσεις που δημιουργήσαμε, τις κάναμε γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Χωρίς αμφιβολία δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και να αφομοιώσουμε τις ιδέες του προπονητή. Δεν κινδυνεύσαμε σήμερα. Πρέπει να κάνουμε, αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να συνεχίσουμε τη δουλειά

Για το αν το γκολ του Σιμόες ήταν το κρίσιμο για το ματς: «Σίγουρα ήταν μια φάση κλειδί, με το γκολ του Σιμόες αισθανθήκαμε ηρεμία. Και πριν το γκολ όμως είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ. Αυτό που θέλαμε, ήταν να κάνουμε ένα καλό ματς. Στην επανάληψη ήμασταν πιο ελεύθεροι,πετύχαμε δύο γκολ ακόμα».

Στην ερώτηση αν ο Ολιβέιρα ζήλεψε το τελείωμα του απάντησε: «Μόλις έληξε το ματς, αυτό που μου είπε είναι ότι έπαιξα πολύ καλά και ότι εγώ, ή ο Σιμόες, θα έπρεπε να πάρουμε το βραβείο του MVP! Κάναμε πλάκα, λέγαμε πως η Πορτογαλία ήταν MVP σήμερα, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».

Για τον πανηγυρισμό του που πήγε στον κόσμο: «Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Ταυτίζομαι με τους οπαδούς. Ήθελα να δώσω χαρά στον κόσμο. Έτσι το σκέφτηκα και πήγα στον κόσμο να πανηγυρίσω μαζί του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα