Super League: Συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής, μάχη 6άδας στην Ξάνθη

Κώστας Ζάλιαρης
Super League: Συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής, μάχη 6άδας στην Ξάνθη

bet365

Ημέρα με... φουλ δράση από τους «μεγάλους» στην 19η αγωνιστική της Super League! Τον επικίνδυνο Άρη υποδέχεται ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να παραμείνει πρώτος, τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό στην Ξάνθη, με Λάρισα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Η 19η «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τα δύο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα (2-1) από τη Νέα Σμύρνη και ο Παναιτωλικός πήρε την τελευταία στιγμή βαθμό (1-1) απέναντι στη Λαμία στο Αγρίνιο, συνεχίζεται με «συγκρούσεις» σε... όλα τα «μέτωπα».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον μαχητικό Άρη στο «Γ.Καραϊσκάκης» για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους «κίτρινους» να προέρχονται από σερί τεσσάρων αγώνων δίχως ήττα, όπου φυσικά σημειώθηκε ισοπαλία με Παναθηναϊκό και τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ο τελευταίος, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με στόχο να συνεχίσει το κυνήγι της κορυφής κάνοντας το καθήκον του και περιμένοντας αργότερα το αποτέλεσμα από το Φάληρο με την ελπίδα οι συμπολίτες του να του κάνουν ένα καλό δώρο...

Στην Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός δίνει τεράστια μάχη για την 6άδα απέναντι στην πολύ επικίνδυνη ακρητική ομάδα, η οποία βρίσκεται οριακά πάνω από τους «πράσινους» στη βαθμολογία. Με φόρα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου το «τριφύλλι» αλλά και με απουσίες...

Η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί τη Λάρισα και θα ήθελε ένα άνετο απόγευμα μετά τις δύσκολες μέρες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα.

Στο 5ο ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος στο Περιστέρι κοντράρεται με τον Βόλο, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη μόλις πριν από λίγες μέρες να έχει ηττηθεί από τον ίδιο αντίπαλο (2-0) στη μεταξύ τους ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου, αλλά να έχει πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση...

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 18/1

Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-2

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1

Κυριακή 19/1

Ξάνθη – Παναθηναϊκός 15:00, ΕΡΤ

ΑΕΚ – ΑΕΛ 17:15, Novasports2

Ατρόμητος – Βόλος 17:15 ΕΡΤ

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 18:00 PAOK TV

Ολυμπιακός – Άρης 19:30, Novasports1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα