Χάβος: «Εδειξαν χαρακτήρα»

Χάβος: «Εδειξαν χαρακτήρα»

Gazzetta team
Χάβος: «Εδειξαν χαρακτήρα»

bet365

Ο κόουτς του Παναιτωλικού στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν... παράτησαν το αποψινό ματς
Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά το αποψινό 1-1 με τη Λαμία. «Νομίζω ότι στα πρώτα 25-30 λεπτά ήταν ο καλύτερος Παναιτωλικός από τη μέρα που έχω έρθει. Από εκεί και πέρα η Λαμία ισορρόπησε το ματς και δεχθήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η ένταση και λόγω ψυχολογίας και λόγω κούρασης από τα 120 λεπτά που παίξαμε στη Νέα Σμύρνη και θα μπορούσε η Λαμία να κάνει και δεύτερο γκολ με τη φάση του Βασιλόγιαννη. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν στο τέλος και έχουμε πει ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις προσπαθείς να μην το χάσεις», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Ο Ντάουντα είναι ακόμη νέος στην ομάδα και πρέπει να προσαρμοστεί με αυτοματισμούς μέσα στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο και το ξέρετε όλοι. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Θα ανησυχούσα αν δεν κάναμε φάσεις. Πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν και οι αντίπαλοι. Είναι και θέμα γκαντεμιάς ότι σκόραρε ο αντίπαλος με την πρώτη φάση».
Μετά ρωτήθηκε για τον Μουνιέ. «Είχε να παίξει αρκετό καιρό και το ξέραμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είχε ένα πρόβλημα στο φιλικό που δώσαμε. Ζήτησε και ο ίδιος να μπει σήμερα. Νομίζω θα επανέλθει είτε στο ματς της Τετάρτης είτε στο ματς με τον Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα