Ολυμπιακός: Τρίτη σερί νίκη για την Κ19

Ολυμπιακός: Τρίτη σερί νίκη για την Κ19

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τρίτη σερί νίκη για την Κ19

bet365

Με ωραίο ποδόσφαιρο και σωρεία χαμένων ευκαιριών, ο Ολυμπιακός Κ19 επιβλήθηκε 1-0 του Άρη στο Ρέντη, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στη Super League.

Η ενημέρωση:

Τέσσερις πολύ σπουδαίες ευκαιρίες περιελάμβανε το πρώτο μέρος, όλες για τον Ολυμπιακό. Μαρίνος και Μπουλάρι, πλησίασαν από δύο φορές έκαστος κοντά στο γκολ, ωστόσο πάντα ο Παρίσης ήταν εκεί που έπρεπε για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Μαρίνος κέρδισε πέναλτι από τον Κριμιτζά, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του Παρίση και μακριά από τα δίχτυα με το 0-0 να μην αλλάζει!

Το γκολ τελικά, ήρθε για τους Πειραιώτες στο 52ο λεπτό, αφού ο Ολυμπιακός δεν σταματούσε να πιέζει. Ο Σουρλής πήγαινε για σουτ αλλά τελικά τροφοδότησε τον Μαρτίνη που με σουτ από θέση μέσα αριστερά, άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0!

Αμέσως μετά, ο Τζολάκης έδειξε την κλάση του, «βγάζοντας» το τετ α τετ με τον Χατζηπιρπιρίδη με τη φάση αυτή να είναι και η τελευταία καλή στιγμή του Άρη στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός εξακολούθησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το σκορ, με τους Μαρίνο και Μπουλάρι στο 79’.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν έτσι στη βαθμολογία τους «κίτρινους» με 32 βαθμούς μετά από 16 αγώνες, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην τρίτη θέση και την ΑΕΚ να ακολουθεί με 30 και ματς λιγότερο.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Τσάβος, Μπέλιτς, Φέκκας (Καράκουτης 90’), Σουρλής, Μαρίνος (Τσέλιος 74’), Αρσενίδης (Κεραμίδας 69’), Μπουλάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα