Φερέιρα: «Να παίξουμε με ποιότητα, ανταγωνιστική ομάδα ο Αστέρας» (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Να παίξουμε με ποιότητα, ανταγωνιστική ομάδα ο Αστέρας» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και τι περιμένει από την ομάδα του.

Όσα είπε ο Φερέιρα ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα:

«Είναι μια ομάδα που ακόμη διατηρεί κάποιες αγωνιστικές συμπεριφορές που υπήρχαν με τον προηγούμενο προπονητή, κάτι απολύτως φυσικό, ενώ από την άλλη, ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία που προσπαθεί να εφαρμόσει ο νέος προπονητής. Πάνω απ' όλα περιμένουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έρθει, προσπαθώντας να μας δημιουργήσει όσες περισσότερες δυσκολίες μπορεί. Ωστόσο, παίζουμε στην έδρα, δίπλα στους φιλάθλους μας, έχουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλό αλλά από την πρώτη στιγμή η σκέψη μας είναι μόνο να παίξουμε με ποιότητα, ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να προσθέσουμε ακόμη τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα