Πανιώνιος και ΟΦΗ τίμησαν την μνήμη της Ρενάτας (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος και ΟΦΗ τίμησαν την μνήμη της Ρενάτας (pics)

bet365

Οι φίλοι του Πανιωνίου και του ΟΦΗ, αλλά και οι δύο ομάδες τίμησαν την Ρενάτα που τόσο νωρίς έφυγε από την ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Οι φίλοι του Πανιωνίου και του ΟΦΗ τίμησαν την μνήμη της Ρενάτας και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα συγκεντρώθηκαν μπροστά από την Θύρα 3 όπου άφησαν λουλούδια αλλά και το πανό που είχαν αναρτήσει πέρυσι στο Γεντί Κουλέ.

Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι του Ιστορικού έχουν τοποθετήσει ένα τεράστιο μαύρο πανό ως ένδειξη τιμής αλλά και μια τεράστια φωτογραφία της Ρενάτας.

Την μνήμη της τίμησαν και οι δύο ομάδες, αφού οι 22 ποδοσφαιριστές πήγαν μπροστά από την Θύρα 3 και άφησαν λουλούδια δείχνοντας ότι η Ρενάτα μπορεί να έφυγε από την ζωή, αλλά έστω και από αλλού θα είναι πάντα δίπλα στον αγαπημένο της Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα