ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα Σπάτα (pics)

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα Σπάτα (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα Σπάτα (pics)

bet365

Παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη έλαβε χώρα η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και έκοψε την πίτα της Ένωσης πριν την προπόνηση. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, τα μέλη του ΔΣ Στέργιος Γαντζούλας, Ιωάννης Τσούτσας, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Τεχνικός Διευθυντής Ίλια Ίβιτς, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος, ο υπεύθυνος λειτουργείας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Παντελής Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση στα Σπάτα βρέθηκε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, στον οποίο οι συμπαίκτες του επιφύλασσαν μια «θερμή» υποδοχή.

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι Νίκλας Χουλτ, Μιχάλης Μπακάκης και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Από το τεχνικό επιτελείο οι τυχεροί ήταν ο Τζιανλούκα Κολονέλο, άμεσος συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα και ο υπεύθυνος του προπονητικού Αλέξης Παπαναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα