ΠΑΟΚ: Ράφα Σοάρες ο «εκλεκτός» δανεικός αριστερός μπακ! (vids)

ΠΑΟΚ: Ράφα Σοάρες ο «εκλεκτός» δανεικός αριστερός μπακ! (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ράφα Σοάρες ο «εκλεκτός» δανεικός αριστερός μπακ! (vids)

bet365

Ο 24χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες, είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ, με τον οποίο συζητάει για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού.
Ο 24χρονος μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες, έχει ξεχωρίσει από τη λίστα των υποψηφίων ποδοσφαιριστών για το κενό των νταμπλούχων Ελλάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας και αναμένεται να αποκτηθεί εντός των επόμενων ημερών ανεξάρτητα από την εξέλιξη της υπόθεσης Γιαννούλη, από το αν δηλαδή τελικά πωληθεί ή όχι ο διεθνής Έλληνας αμυντικός.
Μετρώντας 15 συμμετοχές με την Γκιμαράες τη φετινή σεζόν ο Σοάρες είναι αυτός για τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για την απόκτηση του ως δανεικός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα καθώς κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο Σοάρες ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Πόρτο, βρέθηκε στην Αγγλία και τη Φούλαμ πριν επιστρέψει στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2018 και υπογράψει στην Γκιμαράες.
- Η βασική φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα