Ένινγκ: «Θα πορευτούμε με το υλικό που έχουμε»

Ένινγκ: «Θα πορευτούμε με το υλικό που έχουμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ένινγκ: «Θα πορευτούμε με το υλικό που έχουμε»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον Άρη μετά την απαγόρευση μεταγραφών αλλά και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports. Αρχικά αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, απάντησε: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Κουέστα προπονείται με πόνους. Θέλω να πιστεύω ότι θα παίξει. Έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας. Ο Μπρούνο Γκάμα δεν αγωνίστηκε με την Ξάνθη, ήταν κάτι που είχα αποφασίσει γιατί είχαμε φορτωμένο πρόγραμμα πριν και από αυτό το παιχνίδι πέραν αυτού που ακολουθεί. Θέλουμε να τους έχουμε φρέσκους στη συνέχεια και είναι μια καλή ευκαιρία να δώσουμε τη δυνατότητα σε δύο άλλους παίκτες να παίξουν στην ενδεκάδα».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό απάντησε ότι… «ξέρουμε το επίπεδο δυναμικής του αντιπάλου, θέλουμε να έχουμε να έχουμε αντίδραση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Χαίρομαι γιατί είναι καλό για μας όταν έχουμε δυνατές ομάδες απέναντί μας. Είναι μια πρόκληση για μας γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που η ομάδα κέρδισε σ’ αυτό το γήπεδο.».

Ρωτήθηκε γι’ αυτά που μπορεί να κρατήσει από τα διαδοχικά παιχνίδια. «Σίγουρα τα αποτελέσματα γιατί έχουν αξία. Από εκεί και πέρα, τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επίδραση στην ομάδα κι αυτό που ήθελα ήταν να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και στην αποκατάσταση».

Σχετικά με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών και το επίπεδο επιρροής των σχεδίων του απάντησε: «Είναι κάτι μας δημιουργεί πρόβλημα. Ήρθε απρόσμενα, ωστόσο πρέπει να το αποδεχθώ και να δουλέψω με το υλικό που έχω. Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για μας. Θα πορευτούμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Σε ότι αφορά τον Ντουρμισάι, πέρα από εμάς και το σχέδιό μας, είναι κάτι λυπηρό για τον ίδιο τον παίκτη».

Ρωτήθηκε για το δίδυμο των επιθετικών του Άρη (Ιντέγε-Λάρσον) και απάντησε: «Πάντα είχα την αίσθηση ότι ταιριάζουν γιατί υπήρξα επιθετικός και μπορώ να το καταλάβω. Το διαπίστωσα από τα στοιχεία τους, τον τρόπο που σκέφτονται αλλά και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό δίδυμο».

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Χορστ Χρούμπες με τον οποίον διατηρούν καλή φιλική σχέση είπε ότι… «είναι τιμή μου που είναι φίλος μου. Καίγεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Του στέλνω πάντα το βίντεο των αγώνων και θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη».

Ο Μίκαελ Ένινγκ ρωτήθηκε για το σερί των αγώνων του Λίντσεϊ Ροζ και την αντίδρασή του όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα με την Ξάνθη καθώς ο Γάλλος ήθελε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. «Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Όταν βλέπω παίκτη να γίνεται αλλαγή και να είναι ικανοποιημένος… το σκέφτομαι. Ο Ροζ θέλει πάντα να παίζει για την ομάδα και μου αρέσει. Δεν βγήκε για λόγους τακτικής αλλά για να ξεκουραστεί».

Στον επίλογο της συνέντευξη, ο Γερμανός προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για τον Ντάνιελ Μαντσίνι. «Είναι ένας νεαρός παίκτης ο οποίος πήρε λεπτά συμμετοχής, σε κάποια παιχνίδια ήταν καλός και σε άλλα όχι. Φαίνεται ότι χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες. Τις δικαιούται και θα τις πάρει γιατί δείχνει ότι θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα