«Διαβολικές» δυσκολίες για Κλοπ

Gazzetta team
«Διαβολικές» δυσκολίες για Κλοπ

bet365

Το ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα το κορυφαίο στο Νησί. Τόσο απλά.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Όταν μία διαφορά 27 βαθμών χωρίζει δύο ομάδες και όταν αυτή που υπερέχει έχει κι ένα ματς λιγότερο, τότε μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει χαώδης διαφορά. Ε και; Αυτό μπορεί να πει κάποιος όταν πίσω από τα νούμερα έρχονται τα ονόματα, ή μάλλον καλύτερα... οι φανέλες.

Το ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα το κορυφαίο στο Νησί. Τόσο απλά. Και θα έχει πάντα ενδιαφέρον σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες. Ακόμη και αν στα χαρτιά, στα νούμερα ή ακόμη και στη ρεαλιστική αγωνιστική κατάσταση, τους χωρίζει μία διαφορά που θα μπορούσε κάποιος να την αποκαλέσει και χαώδη.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πλήθος αγορών

Μία απώλεια κι αυτή... από τους απέναντι

Η Λίβερπουλ είναι σε απίστευτη κατάσταση. Απερίγραπτη. Η ομάδα του Κλοπ σπάει όλα τα ρεκόρ. Έχει 20 νίκες σε 21 ματς και φυσικά είναι αήττητη, καθώς το 21ο παιχνίδι δεν είναι ήττα, είναι μία ισοπαλία. Κόντρα σε ποιον όμως; Μα φυσικά κόντρα στη Γιουνάιτεντ, στο Μάντσεστερ, εκεί όπου γλύτωσε με το γκολ του Λαλάνα στο 85'. Είχε σκοράρει πριν ο Ράσφορντ στο 36' (εξαιρετικά αμφίβολος αφού είναι τραυματίας). Ο Άγγλος έχει πετύχει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία γκολ της ομάδας του στα ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Κρατήστε το κι αυτό σε περίπτωση που παίξει.

Μόλις δύο ήττες σε 10 ματς

Ο Κλοπ έχει αρχίσει να χτίζει μία αυτοκρατορία στο κόκκινο λιμάνι. Αν δεν συμβούν «εξωγήινες» παρεμβάσεις, ο Γερμανός θα φέρει τον τίτλο στο Άνφιλντ μετά από 30 χρόνια. Έχει πάρει ήδη και το Τσάμπιονς Λιγκ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Βγάζει στο γήπεδο μία εικόνα φοβερής αυτοπεποίθησης ότι κάτι μεγάλο τώρα ξεκινά, κάτι πολύ μεγάλο. Καλά όλα αυτά, αλλά σε 10 ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να την κερδίσει μόλις δύο φορές. Βέβαια έχει χάσει ισάριθμες και έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Όταν όμως το βλέπουμε από την πλευρά του αουτσάιντερ, όπως είναι η Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια, το να χάνεις το 20% των αγώνων από το μεγάλο φαβορί είναι τεράστια επιτυχία.

Super Derby προσφορά* στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι αποδόσεις των νόμιμων στοιχηματικών στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο, δείχνουν ξεκάθαρα Λίβερπουλ, αλλά μήπως έχουν τη σημασία τους και τα παραπάνω; Διότι παίζουν μπάλα και οι... φανέλες, όχι μόνο τα στατιστικά και η φόρμα.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα