ΑΕΚ: Προπόνηση με θέματα για Καρέρα

ΑΕΚ: Προπόνηση με θέματα για Καρέρα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προπόνηση με θέματα για Καρέρα

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις με προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα, αφού Τσιγκρίνσκι, Παουλίνιο, και Βράνιες είναι εκτός λόγω προβλημάτων.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Προβλήματα άφησε στην ΑΕΚ το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μάσιμο Καρέρα είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τον Τσιγκρίνσκι να κάνει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον αριστερό τετρακέφαλο στην Τρίπολη.

Πρόβλημα και ο Παουλίνιο ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική κι έκανε θεραπεία, ενώ ο Βράνιες ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και το Σάββατο θα κριθεί η παρουσία του στο ματς με την ΑΕΛ, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Τέλος, ο Γιακουμάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα