Αποθέωση για Χάσι στη Σαουδική Αραβία

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αποθέωση για Χάσι στη Σαουδική Αραβία

bet365

Ανέλπιστα καλή πορεία πραγματοποιεί η Αλ Ραέντ του Μπεσνίκ Χάσι στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβία έχοντας σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά την συμπλήρωση 14 αγωνιστικών.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Αλ Ραέντ, η οποία διαθέτει ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς σε σχέση με την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η Αλ Ραέντ αν και ξεκίνησε μουδιασμένα, κάλυψε το χαμένο έδαφος έχοντας πέντε σερί νίκες και εφτά συνολικά στα οχτώ τελευταία ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μπεσνίκ Χάσι είναι αήττητη εντός έδρας (7-4-0).

Τα θετικά αποτελέσμα έχουν προκαλέσει ευφορία στις τάξεις των οπαδών της Αλ Ραέντ που καλούν την διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα