«Παγώνουν οι διαπραγματεύσεις για Τσιμίκα λόγω Γκουλάμ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Παγώνουν οι διαπραγματεύσεις για Τσιμίκα λόγω Γκουλάμ»

bet365

Νέα διάσταση στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νάπολι για τον Τσιμίκα δίνουν οι Ιταλοί υποστηρίζοντας πως η μεταγραφή του διεθνή μπακ «παγώνει» λόγω της στασιμότητας που υπάρχει στο θέμα της αποχώρησης του Γκουλάμ.

Ο 28χρονος Αλγερινός διεθνής αποτελεί βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι «παρτενοπέι» στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα.

Για τον Γκουλάμ έχει δείξει ενδιαφέρον η Μαρσέιγ, ωστόσο παρατηρείται κωλυσιεργία από την πλευρά των Γάλλων με συνέπεια η Νάπολι να μην μπορεί να «φουλάρει» για τον Τσιμίκα

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως ο Γκουλάμ είναι ρυθμιστής για την μεταγραφή του Τσιμίκα και παρά τις προχωρημένες επαφές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι, από την στιγμή που ο Αλγερινος δεν πουληθεί, η ιταλική ομάδα θα πρέπει να μεταθέσει την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα