ΑΕΛ: Ημερίδα για τους αθλητές όλων των τμημάτων της την Πέμπτη

ΑΕΛ: Ημερίδα για τους αθλητές όλων των τμημάτων της την Πέμπτη

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ημερίδα για τους αθλητές όλων των τμημάτων της την Πέμπτη

bet365

Στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 16/1/2019 ημερίδα για τους αθλητές όλων των τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανδρών, Κ19, Κ17 και Κ15.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο σκέλος της ημερίδας ο Επικεφαλής Ιατρός της ομάδας μας κ. Γεώργιος Μπασδέκης – Ορθοπεδικός μίλησε στους αθλητές μας για τους κινδύνους της μάστιγας του Doping στον σύγχρονο αθλητισμό και πρόβαλε μια παρουσίαση που επιμελήθηκε μαζί με τον Διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Αμπελώνα κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος λόγω εφημερίας δεν κατέστη δυνατόν να παρασταθεί.

Στο δεύτερο σκέλος ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής της ΚΕΔ – ΕΠΟ και Παρατηρητής Διαιτησίας κ. Γεώργιος Λιόλιος μίλησε για τους κανονισμούς παιδιάς που εφαρμόζονται από φέτος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σε τροποποιήσεις κανονισμών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δια του Προέδρου του ΔΣ κ. Σωτήρη Μάρκου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους ομιλητές για τις υψηλού επιπέδου διαλέξεις τους και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα