Yπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθη»: Η επιστολή του Συγγελίδη και η σιγουριά του Ολυμπιακού για την έλλειψη στοιχείων από ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Yπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθη»: Η επιστολή του Συγγελίδη και η σιγουριά του Ολυμπιακού για την έλλειψη στοιχείων από ΠΑΟΚ - Ξάνθη

bet365

Η πλευρά Συγγελίδη παρουσίασε στην ΕΕΑ επιστολή που εστάλη προς την RFA, εταιρεία που εξαγόρασε τη VIALAND που κατείχε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης ενώ η πλευρά του Ολυμπιακού παρουσιάζεται σίγουρη πως ο ΠΑΟΚ και οι Ακρίτες δεν παρουσίασαν ουσιαστικά στοιχεία για να αντικρούσουν τις κατηγορίες. Τι τονίστηκε για Ιβάν Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Καλπαζίδη.

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι εκπρόσωποι του Συγγελίδη παρουσίασαν ένα έγγραφο - επιστολή της RFA που εξαγόρασε τη VIALAND, εταιρεία που είχε τις εγκαστάσεις της Ξάνθης με υπογραφή στο όνομα Ανισίνοφ. Είναι μία επιστολή με την οποία η πλευρά Συγγελίδη ρώτησε εάν έχουν εμπλοκή με την διοίκηση της Ξάνθης και της δόθηκε αρνητική απάντηση. Το παρουσίασε ως ένα σχετικό πειστήριο... αθωότητας.

Στον Ολυμπιακό από την μεριά τους θεωρούν ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν παρουσίασαν πειστήρια για να αντικρούσουν τις καταγγελίες που υπάρχουν. Επιπροσθέτως ότι η πλευρά του ΠΑΟΚ επισήμανε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέση προέδρου και συμβουλευτικό ρόλο στην ΠΑΕ και ότι η DIMERA ανήκει στο πιο μεγάλο ποσοστό της στον γιο του Σαββίδη (91%) και το υπόλοιπο στην σύζυγο του Ιβάν Σαββίδη.

«Πρέπει να καταρρίψουμε έναν μύθο. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι απλά πρόεδρος. Οι μετοχές της ΠΑΕ ανήκουν στον γιο του και την γυναίκα του Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιβάν απλά τους συμβουλεύει», ήταν η επισήμανση του νομικού εκπροσώπου της πλευράς Σαββίδη, του κ. Δρυλλεράκη, όπως προέκυπτε από ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Εκτός αυτού πάντα από μεριάς των Πειραιωτών διαρρέεται πως αναφέρθηκε από τον ΠΑΟΚ ότι ο Καλπαζίδης έχει τρίτου βαθμού συγγένεια με την οικογένεια Σαββίδη, άρα στην ουσία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και κανένα θέμα να πάρει οποιαδήποτε ΠΑΕ. Ακόμα πως Καλπαζίδης και Ιβάν Σαββίδη δεν έχουν πλέον σχέσεις και κάποια επικοινωνία. Επίσης από διαρροές από μέρους των Πειραιωτών προκύπτει πως ήδη έχει αποδειχθεί η σχέση ΠΑΟΚ - Ξάνθης και ότι ακόμα παρουσιάστηκαν και σχετικά οικονομικά στοιχεία και αποδείξεις από τράπεζες όπως η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς. Με στοιχεία που εμφανίζουν μεταφορά 6.7 εκατ. ευρώ από τη DIMERA και σχέσεις και οικονομικής εξάρτησης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα