Χρούμπες: «Ο Ένινγκ νιώθει καλά κι έβαλε τη σφραγίδα του στον Άρη»

Χρούμπες: «Ο Ένινγκ νιώθει καλά κι έβαλε τη σφραγίδα του στον Άρη»

Gazzetta team
Χρούμπες: «Ο Ένινγκ νιώθει καλά κι έβαλε τη σφραγίδα του στον Άρη»

bet365

Ο Χορστ Χρούμπες είναι από τους καλύτερους φίλους του Μίκαελ Ένινγκ και μίλησε για τον Γερμανό προπονητή του Άρη και το επίπεδο δουλειάς του στους «κίτρινους».

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 68χρονος τεχνικός και άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Αμβούργου αλλά και της εθνικής Γερμανίας παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 σημειώνοντας ότι έχει πολύ συχνή επικοινωνία με τον Μίκαελ Ένινγκ. «Με τον Μίκαελ γνωριστήκαμε σ’ ένα σεμινάριο εκπαίδευσης που διοργάνωνε η γερμανική ομοσπονδία στη Στουτγάρδη. Ήμουν υπεύθυνος του σεμιναρίου και ο Μίκαελ εκπαιδευόμενος. Εκτιμώ το επίπεδο των γνώσεών του, εξάλλου έχει αποδείξει τις ικανότητές του. Έχουμε τακτική επικοινωνία, μιλάμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Επρόκειτο να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να δω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τελικώς κάτι προέκυψε κι ελπίζω ότι θα έχω αυτή τη δυνατότητα είτε σ’ έναν αγώνα του Κυπέλλου είτε στα Playoffs. Γενικώς έχουμε την ίδια φιλοσοφία με τον Μίκαελ καθώς θέλει η ομάδα του να δρα, όχι να αντιδρά. Θέλει από την ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας».

Ερωτηθείς για τις σκέψεις του Μίκαελ Ένινγκ για τον Άρη κι αν αισθάνεται ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής συνεργασία του με τον Άρη. «Ο Μίκαελ μου είπε ότι παρέλαβε μια ομάδα με ποιότητα η οποία μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους που έχει η διοίκηση αρκεί η τελευταία να δώσει χρόνο στον ίδιο και στους παίκτες. Πιστεύει στην ομάδα, είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει μαζί με τους παίκτες κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η ομάδα θα εξασφαλίσει σίγουρα την έξοδό της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Ο Χορστ Χρούμπες κατέθεσε μάλιστα την εκτίμηση ότι ο 54χρονος προπονητής του Άρη θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μίκαελ νιώθει πολύ καλά στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη, είναι ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχει και νιώθει ακόμη πιο όμορφα γιατί βλέπει ότι έχει μπει η σφραγίδα του στη δουλειά της ομάδας. Εκτιμώ ότι θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει τη δουλειά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα