ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τις επιστροφές… (pics)

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τις επιστροφές… (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τις επιστροφές… (pics)

bet365

Ετοιμοι να τεθούν στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα δείχνουν να είναι ο Χοσέ Κρέσπο και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (16/1).

Μόνο ο Λέο Ζαμπά παραμένει στη λίστα των απόντων για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (16/1), ενώ κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ συμμετέχει, πλέον, στο μεγαλύτερο κομμάτι των προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά:

«Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο με το τεχνικό επιτελείο και δούλεψαν σε όλους τους τομείς. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Χοσέ Κρέσπο συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, από την οποία απουσίασε μόνο ο Λέο Ζαμπά που έμεινε στην πισίνα και το γυμναστήριο για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (17.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα