Εστερχάζι στο gazzetta.gr: «Ξέρει μπάλα ο Νάγκι, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό»

Εστερχάζι στο gazzetta.gr: «Ξέρει μπάλα ο Νάγκι, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Εστερχάζι στο gazzetta.gr: «Ξέρει μπάλα ο Νάγκι, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο θρυλικός πρώην άσος της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Μάρτον Εστερχάζι μίλησε στο gazzetta.gr για τον Ντομινίκ Νάγκι που απέκτησαν οι «πράσινοι». «Διαθέτει πολύ καλή τεχνική και μέσω του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην εθνική Ουγγαρίας.

Ο Ντομινίκ Νάγκι αποτέλεσε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκό μετά τον 25χρονο μαροκινής καταγωγής Ισπανού χαφ Ανουάρ Τουχαμί.Οι «πράσινοι» απέκτησαν δανεικό μέχρι τον καλοκαίρι τον 24χρονο εξτρέμ μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο σε περίπτωση που ικανοποιήσει δεν αποκλείεται να γίνει χρήση της οψιόν αγοράς από την Λέγκια, αφού το ποσό δεν είναι απαγορευτικό (περίπου 1 εκατ. ευρώ).

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Μάρτον Εστερχάζι, ένας βιρτουόζος της μπάλας που συνδύαζε το θέαμα με την ουσία, μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του.

Ο «Κόμης», όπως είναι το προσωνύμιο του λόγω της αριστοκρατικής καταγωγής του, θεωρούνταν δικαίως ένας γνήσιος επίγονος της μαγυάρικης σχολής.

«Ο Νάγκι το τελευταίο διάστημα δεν είχε χρόνο συμμετοχής στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά απ' όσο έχω δει είναι ένας γρήγορος επιθετικός, ο οποίος μπορεί να παίξει στα άκρα, αλλά και πίσω από τον φορ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, τον έχουμε δει και με την εθνική Ουγγαρίας, αλλά με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν αρκεί μόνο να έχεις ταχύτητα στο ποδόσφαιρο. Ξέρει μπάλα ο Νάγκι και νομίζω θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

Ο παλαίμαχος Μαγυάρος διεθνής εξέφρασε την πεποίθηση του πως μέσω του Παναθηναϊκού ο 24χρονος εξτρέμ θα επιστρέψει στην εθνική Ουγγαρίας, κάτι που άλλωστε επιβεβαίωσε και ομοσπονδιακός τεχνικός Μάρκο Ρόσι στο gazzetta.gr.

«Θεωρώ πως αν πάρει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει στην εθνική Ουγγαρίας. Είναι παίκτης που διαθέτει ποιότητα και θα τον καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Ρόσι. Είναι χρήσιμος για την εθνική Ουγγαρίας ο Νάγκι».

Ο Εστερχάζι παράλληλα χαρακτήρισε σωστή επιλογή για την καριέρα του Νάγκι το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έτσι θα μπορέσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

«Νομίζω πως είναι καλό για την καριέρα του Νάγκι, το γεγονός πως θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό και ανώτερο από το ουγγρικό. Παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, αλλά υπάρχουν δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, όπως είναι οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Βοηθάει αυτός ο ανταγωνισμός τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να γίνεται καλύτερος. Όταν παίζεις σε τέτοια ντέρμπι και παίρνεις μέρος σε δυνατά παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα