Υπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθη»: «Εάν διαπιστωθεί η παράβαση, η Ξάνθη θα υποβιβαστεί!»

Δημήτρης Τομαράς
Υπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθη»: «Εάν διαπιστωθεί η παράβαση, η Ξάνθη θα υποβιβαστεί!»

bet365

Από την ΕΕΑ έλεγαν πως η Ξάνθη δεν είχε ενημερώσει για την μεταβίβαση των μετοχών εντός των 10 ημερών που προβλέπεται και πως εάν διαπιστωθεί η παράβαση του Νόμου θα υποβιβαστεί...

Από την Ξάνθη τόνιζαν πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία σε ότι αφορά την μεταβίβαση όμως από την ΕΕΑ υπήρχε διαφορετική πληροφόρηση!

Πιο συγκεκριμένα γινόταν γνωστό πως η Ξάνθη δεν είχε ενημερώσει για την μεταβιβάση των μετοχών. Οτι δηλαδή δεν είχε κοινοποιήσει την μεταβίβαση των μετοχών εντός των 10 ημερών που προβλέπεται από το νόμο!

Πρόσθεταν μάλιστα πως σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση, βάση κανονιστικού πλαισίου - Νόμων και πειθαρχικού κώδικα θα επισύρει υποβιβασμό του συλλόγου! Η ορολογία είναι βαρεία παράβαση για περίπτωση υποβιβασμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα