Φορτούνης: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του (pic)

Φορτούνης: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του (pic)

Gazzetta team
Φορτούνης: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του (pic)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης, επέστρεψε στη δράση στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα κι ο ίδιος έστειλε το δικό του «ευχαριστώ», το οποίο έχει πολλαπλούς αποδέκτες.

Στο 52' του ματς με την Καλαμάτα, ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη δράση 6 μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Μια δύσκολη περίοδος για τον διεθνή άσο τελειώνει οριστικά κι ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του αρχηγού του Ολυμπιακού, μέσω του λογαριασμού του στο instagram:

«Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και την δίκη μου για την συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στο στόχο μου όλο αυτό το διάστημα.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Μουρίκη,τον @zak.pasx και το ιατρικό team μαζί με τον @dimitrios.skordis που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γυρίσω!».

Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και την δίκη μου για την συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στο στόχο μου όλο αυτό το διάστημα.Επίσης θέλω να ευχαρίστησω τον Χρήστο Μουρίκη,τον @zak.pasx και το ιατρικό team μαζί με τον @dimitrios.skordis που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γύρισω!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα