Παπέ Σισέ: «Ήταν δύσκολο για μένα αλλά είμαι ξανά εδώ, μας είχε λείψει ο αρχηγός μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Παπέ Σισέ: «Ήταν δύσκολο για μένα αλλά είμαι ξανά εδώ, μας είχε λείψει ο αρχηγός μας»!

bet365

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι πιο χαρούμενος από ποτέ μετά την επάνοδό του στην δράση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του. Τι επισήμανε για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Αφρικανός υψηλόσωμος στόπερ μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον άφησε εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα είναι ξανά πίσω και δυνατός για τον Ολυμπιακός. Ο Παπέ Σισέ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του στο περιθώριο των δηλώσεων που έκανε στην μεικτή ζώνη μετά το 4-1 με την Καλαμάτα. «Είναι πλέον όλα πολύ καλά. Ήταν τρομερά δύσκολο για μένα το προηγούμενο διάστημα που ήμουν εκτός και δεν μπορούσα να βοηθήσω και να αγωνιστώ. Είμαι όμως καλά, είμαι εδώ και θέλω να έχω και συνέχεια στην ομάδα», επισήμανε αρχικά.

Μετά το Κύπελλο φυσικά υπάρχει και το πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος στόχος και φέτος στον Ολυμπιακό: «Ναι περιμένω και το πρωτάθλημα και τις συμμετοχές μου εκεί. Για εμάς το πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε καλά, έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, είμαστε πρώτοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι». Για τον παρτενέρ του στην άμυνα με την Καλαμάτα, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Θεωρώ ότι ο Μάρκοβιτς πήγε πολύ καλά. Είναι φυσιολογικό το πρώτο διάστημα να μην είναι τόσο εύκολο για έναν παίκτη. Όμως πήγε καλά».

Όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη ο Σισέ χαμογέλασε με ικανοποίηση για τον συμπαίκτη του και είπε: «Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη είναι πολύ σημαντική για εμάς και για εκείνον ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι σε αυτήν την φάση. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι ο αρχηγός μας, μας είχε λείψει και τώρα είναι πίσω στην δράση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα