ΑΕΛ: Ερχονται οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ

ΑΕΛ: Ερχονται οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ερχονται οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ

bet365

Μέχρι αύριο θα βρίσκονται στην Ελλάδα οι τρεις παίκτες και εάν δεν προκύψει πρόβλημα με τις εξετάσεις τους, θα ανακοινωθούν από τους «βυσσινί»
Ωρες... αφίξεων είναι οι τρέχουσες στη Λάρισα, καθώς μέχρι αύριο θα βρίσκονται στην Ελλάδα οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους και Μούζεκ, με σκοπό να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή τους στους «βυσσινί». Οι τρεις παίκτες, «εξάρι», εξτρέμ και αριστερό μπακ αντίστοιχα, θα υπογράψουν μόλις ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις που θα υποβληθούν και αυτόματα, σε μεγάλο βαθμό, θα έχουν ολοκληρωθεί οι προσθήκες της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.
Πλέον το βάρος θα πέσει στις περαιτέρω αποδεσμεύσεις, αφού στον κάμπο βρίσκονται σε επαφές με παίκτες του ρόστερ για να αποχωρήσουν (π.χ. Γκοϊκοβιτς, Φατιόν).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα