Έντονα παράπονα του Χαριστέα στην Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών

Έντονα παράπονα του Χαριστέα στην Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών

Βασίλης Βλαχόπουλος
Έντονα παράπονα του Χαριστέα στην Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της FIFPro, Ρόι Φέρμεερ και κατέθεσε έντονα παράπονα για την υιοθέτηση ψευδών πληροφοριών από τον Άλεξ Μενέντεθ.

Το ζήτημα των καταγγελιών του Άλεξ Μενέντεθ κατά της ΠΑΕ Άρης και επί του προσωπικού των κ. κ. Θόδωρου Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα παίρνει διαστάσεις μετά και τις ενέργειες του ποδοσφαιρικού διευθυντή των «κίτρινων». Ήδη κινούνται οι διαδικασίες για την κατάθεση μηνύσεων τόσο από την εταιρία όσο και από τα φυσικά πρόσωπα κι αυτές θα αφορούν τόσο τον ίδιο τον αθλητή όσο και την Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών. Πέραν τούτου, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άγγελος Χαριστέας επικοινώνησε με τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της FIFPro, Ρόι Φέρμεερ, ο οποίος νωρίτερα είχε μιλήσει στο gazzetta.gr για το ζήτημα.

Ο Άγγελος Χαριστέας εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη στάση της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών και αρχικά για το γεγονός ότι πριν υιοθετήσει τις καταγγελίες του Ισπανού ποδοσφαιριστή, όφειλε να διασταυρώσει αν αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για την ακρίβεια ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης υποστήριξε ότι:

-Το βίντεο που κοινοποίησε (μέσω της FIFPro) ο Άλεξ Μενέντεθ είναι fake, μονταρίστηκε με εικόνες από διαφορετικές τοποθεσίες καθώς επίσης και ότι η εικόνα των άθλιων αποδυτηρίων που παρουσιάζει ο Ισπανός δεν έχουν καμία σχέση με τα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ Άρης.

-Ψευδώς ο παίκτης ισχυρίζεται ότι είναι απλήρωτος από τον Ιούλη του 2019.

-Πράγματι, η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να μη συμμετέχει ο παίκτης στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αλλά σ’ αυτές της Κ19.

-Εδώ και τρεις μήνες ο ίδιος (σ. σ. Άγγελος Χαριστέας) έχει προσφέρει τη βοήθειά του σε οτιδήποτε έχει χρειαστεί η οικογένεια του Ισπανού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα