Επιμένουν Ισπανοί και Ιταλοί για Μπάρμπα και ΑΕΚ

Επιμένουν Ισπανοί και Ιταλοί για Μπάρμπα και ΑΕΚ

Gazzetta team
Επιμένουν Ισπανοί και Ιταλοί για Μπάρμπα και ΑΕΚ

bet365

Δημοσιεύματα φέρνουν στο προσκήνιο την υπόθεση μεταγραφής του Φεντερίκο Μπάρμπα στην ΑΕΚ.

Το όνομα του Φεντερίκο Μπάρμπα είχε ακουστεί έντονα για την ΑΕΚ στο τέλος του 2019, ωστόσο έκτοτε η υπόθεση «παγώσε» καθώς θεωρήθηκε ιδιαίτερα περίπλοκη. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει φαίνεται στην Κίεβο Βερόνα, ωστόσο παίζει δανεικός στην Βαγιαδολίδ, η οποία, όμως, δεν τον υπολογίζει. Ο ίδιος παραμένει στην Ισπανία καθώς ο δανεισμός του ακόμη δεν έχει ακόμη διακοπεί, ωστόσο, ισπανικά και ιταλικά μέσα προμηνύουν εξελίξεις, μπλέκοντας ξανά το όνομα της ΑΕΚ στην υπόθεση.

Ο Μπάρμπα, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερο στόπερ - μπακ, τρέφει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς.

Στην Ισπανία έγραψαν σήμερα: «Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ παίρνει παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που μπορούν να τη βοηθήσουν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Παράλληλα, προετοιμάζονται και μερικές αναχωρήσεις παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του TodoFichajes, η ΑΕΚ και η Μπενεβέντο θέλουν τον αμυντικό Φεντερίκο Μπάρμπα. Ο παίκτης δεν είναι στα σχέδια της Βαγιαδολίδ και η αναχώρησή του είναι επικείμενη».

Την ίδια ώρα στην Ιταλία, το Tuttomercato σημείωσε πως «Ο Μπάρμπα μπορεί να αφήσει την Βαγιαδολίδ για την ΑΕΚ ή την Μπενεβέντο» και πρόσθεσε: «Το μέλλον του Μπάρμπα μπορεί να μην είναι στη Βαγιαδολίδ. Ο αμυντικός εξακολουθεί να ανήκει στην Κίεβο Βερόνα, γι' αυτό και ενδέχεται να φύγει από την Ισπανία τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η ΑΕΚ όσο και η Μπενεβέντο θέλουν να τον αποκτήσουν». Το TuttoUdinese τονίζει: «Η Ουντινέζε δεν ενδιαφέρεται για τον Μπάρμπα, ο οποίος πάει στην ΑΕΚ! Ο Μπάρμπα θα είναι ο νέος παίκτης της Ουντινέζε; Όχι! Θα μετακομίσει στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα