ΑΕΚ: Θέλει τον διεθνή Σλοβένο στόπερ Κράιντς (vid)

ΑΕΚ: Θέλει τον διεθνή Σλοβένο στόπερ Κράιντς (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Θέλει τον διεθνή Σλοβένο στόπερ Κράιντς (vid)

bet365

Τον 25χρονο αμυντικό Λούκα Κράιντς της Φροζινόνε φέρεται να θέλει η Ένωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Corriere dello Sport.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την ενίσχυση στα χαφ με τον Σιμάνσκι οι «κιτρινόμαυροι» πάνε φουλ για στόπερ.

Ο εκλεκτός, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα είναι ο Λούκα Κράιντς της Φροζινόνε.

Ο Σλοβένος διεθνής αμυντικός ύψους 187 εκατοστών, είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Ένωσης καθώς, συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάσιμο Καρέρα για τον παίκτη που χρειάζεται στην οπισθοφυλακή της ομάδας.

Υψηλόσωμος και αριστεροπόδαρος, ο παίκτης έχει αγωνιστεί φέτος πέντε φορές με τον ιταλικό σύλλογο στην Serie B και η ομάδα του τον είχε αποκτήσει έναντι 1.500.000€ από την Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2018, έπειτα τον επιτυχημένο μονοετή δανεισμό του την προγηγούμενη σεζόν.

Ο 25χρονος (γεννημένος το 1994) είναι διεθνής με την εθνική Σλοβενίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, ενώ παράλληλα ήταν βασικό μέλος όλων των εθνικών ομάδων χαμηλότερων ηλικιών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Φροζινόνε, Ερνέστο Σαλβίνι προκειμένου να τον ρωτήσει για τον πάικτη.

Συμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr όμως ο Κράιντς ναι μεν είναι στην λίστα της «Ενωσης» αλλά δεν συνιστά την βασική προτεραιότητα για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Δείτε τον παίκτη εν δράσει:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα