ΑΕΚ - Σιμάνσκι: Οι λεπτομέρειες του deal

ΑΕΚ - Σιμάνσκι: Οι λεπτομέρειες του deal

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Σιμάνσκι: Οι λεπτομέρειες του deal

bet365

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας σε περίπτωση που η Ένωση ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Άχματ Γκρόζνι.

Ο 24χρονος Πολωνός μέσος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Η Ένωση θα καλύψει απλά το συμβόλαιο του Σιμάνσκι μέχρι το τέλος της σεζόν κι αν θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να καταβάλει την οψιόν, η οποία ανέρχεται στο ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιμάνσκι έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο εφόσον η Ένωση μείνει ικανοποιημένη και αποφασίσει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή μετά το τέλος της σεζόν.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ ενεργοποιήσει λοιπόν την οψιόν που έχει συμφωνήσει με την Αχμάτ Γκρόζνι, τότε αυτόματα ο Πολωνός μέσος θα ανήκει στους κιτρινόμαυρους μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Σιμάνσκι το πρωί της Τετάρτης (15/01) στις 12:00 θα βρεθεί στα Σπάτα και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα