ΑΕΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Βράνιες

ΑΕΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Βράνιες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Βράνιες

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες ανησύχησε το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωθε, ωστόσο η μαγνητική του Βόσνιου στόπερ βγήκε «καθαρή».

Ο Βράνιες δεν προπονήθηκε την Τρίτη στα Σπάτα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωθε ψηλά μετά την αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι που φόβισε το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης, γι' αυτό και προχώρησε σε μαγνητική, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Τα καλά νέα για τον Βράνιες ήταν ότι αυτή βγήκε «καθαρή». Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι βέβαιη πάντως η συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα την Πέμπτη. Αναφορικά με την κατάστασή του δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό με τον Μάσιμο Καρέρα να περιμένει την προπόνηση της Τετάρτης για να αποφασίσει αν τελικά θα τον πάρει στην αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα