ΑΕΚ: Πέρασε τα ιατρικά ο Σιμάνσκι, σε ανταλλαγή εγγράφων με Γκρόζνι

ΑΕΚ: Πέρασε τα ιατρικά ο Σιμάνσκι, σε ανταλλαγή εγγράφων με Γκρόζνι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πέρασε τα ιατρικά ο Σιμάνσκι, σε ανταλλαγή εγγράφων με Γκρόζνι

bet365

Τα τυπικά απομένουν πλέον για να υπογράψει ο Νταμιάν Σιμάνσκι και να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος Πολωνός μέσος που βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα πέρασε με επιτυχία το απόγευμα τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της ΑΕΚ. Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ένωση καθώς οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Αχμάτ Γκρόζνι. Με το που ολοκληρωθεί αυτό το τυπικό σκέλος ο Σιμάνσκι, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, θα υπογράψει στην ΑΕΚ και θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι.

Η διαδικασία της ανταλλαγής εγγράφων είναι το μοναδικό που έχει καθυστερήσει λίγο την ανακοίνωση της μεταγραφής καθώς δεν είναι μόνο ο δανεισμός του Σιμάνσκι αλλά και η επισφράγιση της συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Αχμάτ Γκρόζνι στο ενδεχόμενο ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του από τους κιτρινόμαυρους, η οποία ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Αν η διαδικασία «τρέξει» τότε οι ανακοινώσεις από την ΑΕΚ θα έρθουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης, διαφορετικά αυτές θα πάνε για την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στις ιατρικές εξετάσεις, όσο και στα εργομετρικά τεστ που πέρασε τα νούμερα του Πολωνού μέσου ήταν εξαιρετικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία είχε διακοπεί από τον Δεκέμβρη και ότι ο παίκτης δεν ήταν ενεργός. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όπως γίνεται αντιληπτό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων ο Σιμάνσκι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, Γέρζι Μπρζέτσεκ, ο οποίος του είπε: «Μακάρι να τελειώσει και να συνεχίσεις στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι και για σένα η καλύτερη επιλογή αλλά και για μένα από αγωνιστικής πλευράς ενόψει Euro γιατί υπολογίζω πολύ στον δικό σου βαθμό ετοιμότητας». Άλλωστε ο Σιμάνσκι επιθυμούσε τη μεταγραφή για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της Πολωνίας για το Euro 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα