«Ενδιαφέρεται για Αβονίγι ο Ολυμπιακός» (vid)

«Ενδιαφέρεται για Αβονίγι ο Ολυμπιακός» (vid)

Gazzetta team
«Ενδιαφέρεται για Αβονίγι ο Ολυμπιακός» (vid)

bet365

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νιγηριανό επιθετικό της Μάιντς (που ανήκει στη Λίβερπουλ), Ταΐβο Αβονίγι αποκαλύπτει ιστοσελίδα του εξωτερικού.
Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός (που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ) Ταΐβο Αβονίγι αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ στη Μάιντς, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει μόλις έξι συμμετοχές τη φετινή σεζόν και ενδέχεται ο δανεισμός του να διακοπεί.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Goal αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και μέσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Οι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι οι Μονπελιέ, Μπρστ, Νιμ, Μπεσίκτας, Λεγανές και Μαγιόρκα.
Η Λίβερπουλ πρόκειται να έχει επαφές με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους αν και το ρεπορτάζ προσθέτει πως ο Αβονίγι ενδιαφέρεται να παραμείνει στη Γερμανία σε άλλον σύλλογο.
Ο Αβονίγι είναι διεθνής με την Κ23 της Νιγηρίας μετρώντας 7 συμμετοχές και 2 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα