Α.Ε.Κ: Περνάει ιατρικά ο Σιμάνσκι (vid)

Α.Ε.Κ: Περνάει ιατρικά ο Σιμάνσκι (vid)

Gazzetta team
Α.Ε.Κ: Περνάει ιατρικά ο Σιμάνσκι (vid)

bet365

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταμιάν Σιμάνσκι στην Α.Ε.Κ, με τον παίκτη να περνάει αυτήν την ώρα από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ολυμπιακός - Άλμπα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 24χρονος Πολωνός μέσος είναι στην Αθήνα και αυτήν την ώρα περνάει από ιατρικά.

Αν όλα πάνε καλά, θα βάλει την υπογραφή του στο δανεισμό του από την Αχαμάτ Γκρόζνι.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές θα βάλουν στους όρους και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ποιος είναι

Ο ύψους 1,82μ. Πολωνός μέσος ανήκει στην Αχμάτ Γκρόζνι από τον Ιανουάριο του 2019 όταν και είχε αποκτηθεί έναντι 1,5 εκατ. ευρώ από την πολωνική Βίσλα Πλοκ. Ωστόσο τη φετινή σεζόν στη Ρωσία δεν υπολογιζόταν από τη ρωσική ομάδα, έχοντας τέσσερις συμμετοχές.

Ο Σιμάνσκι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μπελτσάτοβ και Γιαγκελόνια στην Πολωνία, ενώ με την Εθνική ομάδα της χώρας έχει πραγματοποιήσει τέσσερις εμφανίσεις.

Πρόκειται για έναν χαφ με ανασταλτικά και δημιουργικά χαρακτηριστικά. Πλέον με την άφιξή του στην Αθήνα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις πριν ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα