Μπενζιά: Υπέστη θλάση και θα λείψει για διάστημα 10 ημερών

Μπενζιά: Υπέστη θλάση και θα λείψει για διάστημα 10 ημερών

Δημήτρης Τομαράς
Μπενζιά: Υπέστη θλάση και θα λείψει για διάστημα 10 ημερών

bet365

Ο Γιασίν Μπενζιά εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο. Διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μια μικρή θλάση στον ισχνό μυ και θα λείψει για κάποιες μέρες.
Ο Μπενζιά εξετάστηκε από τον Χρήστο Θέο και εντόπισε πως ο παίκτης έχει υποστεί μια μικρή θλάση στον ισχνό μυ. Η απουσία του εκτιμάται στις περίπου δέκα ημέρες. Ο Γιασίν Μπενζιά αναμένεται να λείψει από το ματς Κυπέλλου με Καλαμάτα και δεδομένα θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με Άρη και ΟΦΗ.
Ρεπό περιλάμβανε κατά άλλα το πρόγραμμα της Δευτέρας στον Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές του επανέρχονται στις προπονήσεις την Τρίτη το απόγευμα, προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλαμάτα την Τετάρτη. Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα