O ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με το θέμα Ντουρμισάι

Σταύρος Σουντουλίδης
O ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με το θέμα Ντουρμισάι

bet365

Η ξεκάθαρη θέση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναφορικά με το θέμα του Ντουρμισάι και τις πιθανές προεκτάσεις του μετά την οριστική απόφαση της FIFA.

Από την πρώτη στιγμή, που δημιουργήθηκε το θέμα με τον Ντουρμισάι και τη FIFA, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η στάση τους δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα, μετά την οριστική απαγόρευση μεταγραφών για τους «κίτρινους» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Το θέμα δεν ήταν άγνωστο στους «ασπρόμαυρους», όπως δεν ήταν άγνωστο και στους «κίτρινους», ωστόσο η ΕΠΟ προχώρησε σε έκδοση δελτίου στον Φλορίν Ντουρμισάι επικυρώνοντας τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντουρμισάι έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη στο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούσαν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα «κυνηγήσουν» το θέμα, μετά την ήττα τους με 4-2.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, ούτε υπήρξε ποτέ σκέψη στη Μικράς Ασίας για να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση.

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο γήπεδο, πεντακάθαρα από τον συμπολίτη του, είδε το αήττητο σερί να σταματάει στο ντέρμπι του Χαριλάου και τέλος. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω, ότι κι αν λέγεται, ότι κι αν γράφεται.

Η απάντηση και η στάση είναι ξεκάθαρη προς την κατεύθυνση που αρμόζει σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαίωσε το απόγευμα της Δευτέρας (13/1) κι ο Γιώργης Σαββίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Να ξέρεις φίλε ότι έχουμε την ίδια άποψη», ήταν η απάντηση του σε τοποθέτηση φίλου της ομάδας, ο οποίος μέσω ανάρτησης του έγραψε: «Ούτε να το σκέφτονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνουν ένσταση για έναν αγώνα που χάσαμε δίκαια στο χόρτο. Για το ότι φάγαμε 4 γκολ σε τέσσερις κατεβασιές δεν μας φταίει κανένας Ντουρμισάι. Τις νίκες και τα πρωταθλήματα στα χαρτιά, τύπου Βάλνερ τις αφήνουμε για τα αφεντικά τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα