Παναθηναϊκός: Τα βρήκαν και στην οψιόν με την Λέγκια, έρχεται ο Νάγκι!

Παναθηναϊκός: Τα βρήκαν και στην οψιόν με την Λέγκια, έρχεται ο Νάγκι!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα βρήκαν και στην οψιόν με την Λέγκια, έρχεται ο Νάγκι!

bet365

Παναθηναϊκός και Λέγκια συμφώνησαν και στο θέμα της οψιόν αγοράς και μέχρι αύριο το αργότερο αναμένεται στην χώρα μας ο Ντομινίκ Νάγκι για να υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του στο «τριφύλλι».

Μετά τον Ανουάρ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και την δεύτερη του χειμερινή μεταγραφή. Το απόγευμα της Δευτέρας, το «τριφύλλι» και η Λέγκια Βαρσοβίας ολοκλήρωσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας, ορίστηκε η οψιόν αγοράς(σε επίπεδα που δεν μπορεί να φτάσει το «Τριφύλλι», λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο) και ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ, Ντομινίκ Νάγκι, αναμένεται στην Αθήνα. Γίνονταν προσπάθειες να έρθει σήμερα, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να πατήσει Ελλάδα την Τρίτη, να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Είναι πιθανό, μάλιστα, να βρίσκεται και στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια την ερχόμενη Κυριακή.

Από την Παρασκευή είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr, πως το θέμα ήταν προχωρημένο και πως το «Τριφύλλι» είχε καλές πιθανότητες να ολοκληρώσει την κίνησή του και να ντύσει στα πράσινα τον Ούγγρο ακραίο μεσοεπιθετικό. Κάτι που τελικά έγινε και κάπως έτσι φαίνεται να κλείνει η ενίσχυση των «πρασίνων». Εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στην θέση του σέντερ φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα