Super League 1: Το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο κατά του ρατσισμού!

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο κατά του ρατσισμού!

bet365

Η Super League 1 καταδικάζει απερίφραστα κάθε φαινόμενο ρατσιστικής συμπεριφοράς και δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο ρατσισμός και οι διακρίσεις δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο.
Ήδη, η Super League 1, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού - #FootballPeople weeks - σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιέρωσε την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, (26-28 Οκτωβρίου 2019), στον αγώνα κατά του ρατσισμού. Η Super League 1, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, θα αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, προκειμένου να συμβάλλει στον αγώνα κατά του ρατσισμού.
Οι πρωτοβουλίες αυτές, μαζί με όλες τις ομάδες της Super League 1, στέλνουν ένα μήνυμα: στο ποδόσφαιρο δε χωρούν διακρίσεις, το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο κατά του ρατσισμού!
* Η φωτογραφία είναι Reporter Images από το site της Super League 1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα