Ατρόμητος: Τρία τρίποντα με τρία γκολ του Γιακουμάκη!

Ατρόμητος: Τρία τρίποντα με τρία γκολ του Γιακουμάκη!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Τρία τρίποντα με τρία γκολ του Γιακουμάκη!

bet365

Ο Πέτρος Γιακουμάκης... λύτρωσε τον Ατρόμητο απέναντι στον Παναιτωλικό κάτι που έκανε για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτερη στην τελευταία φάση του αγώνα!

Serie A: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το πρόσωπο της αγωνιστικής για τον Ατρόμητο ήταν ο Πέτρος Γιακουμάκης. Ο επιθετικός των Περιστεριωτών, είναι ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τέρμα στο 94' στο Αγρίνιο. Ο Ατρόμητος, με το γκολ αυτό πήρε ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο που φαινόταν πως δεν θα έρθει στη μάχη που δίνει για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης, μπορεί να μην έχει σκοράρει αρκετά τέρματα την φετινή σεζόν, όμως έχει καταφέρει το πιο σημαντικό για κάθε επιθετικό. Κάθε του τέρμα είναι και τρεις βαθμοί για την ομάδα του! Εκείνος σκόραρε στο Βόλο με το σκορ στο 2-2 κι έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο, εκείνος στο 95' σκόραρε κόντρα στον ΟΦΗ με το σκορ στο 1-1 κι εκείνος σκόραρε στο 94' με τον Παναιτωλικό με το σκορ στο 0-0.

Κάθε του τέρμα και μια νίκη για το «αστέρι»! Σπουδαίο επίτευγμα για κάθε επιθετικό και μεγάλη ψυχολογική τόνωση. Πόσο μάλλον για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι βασικός στον Ατρόμητο την φετινή χρονιά. Μετρά μόλις τρία 90λεπτα, οχτώ συμμετοχές ως αλλαγή και μία που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά δεν το ολοκλήρωσε έχοντας όμως κάνει την... δουλειά του καθώς μιλάμε για το ματς στο Βόλο.

Με το τέρμα που σημείωσε στο Αγρίνιο, ο Γιακουμάκης έγινε και ο τρίτος σκόρερ του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται έξι τέρματα πίσω από τον Μανούσο και τρία πίσω από τον Βέλλιο, όλα αυτά σε πολύ λιγότερα λεπτά τόσο από τον πρώτο όσο κι από τον δεύτερο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα