«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, έγινε η πρώτη επαφή για συνεργασία με την Φορταλέζα»

«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, έγινε η πρώτη επαφή για συνεργασία με την Φορταλέζα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, έγινε η πρώτη επαφή για συνεργασία με την Φορταλέζα»

bet365

O πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ μίλησε στο gazzetta.gr για τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και τις πρώτες επαφές μέσω Βραζιλιάνων μάνατζερ για το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πάρμα - Λέτσε με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο έγινε viral στη «χώρα του καφέ» με τα media στη Βραζιλία να επιβεβαιώνουν πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ σκοπεύει να εμπλακεί στην Φορταλέζα.

Οι «Tricolor» μάλιστα λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα έσπευσαν να τοποθετηθούν πως γνωρίζουν για το ενδιαφέρον του «ισχυρού άνδρα» του ΠΑΟΚ δίχως να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας, Μαρσέλο Παζ, ο οποίος τόνισε πως πράγματι έγινε μια πρώτη επαφή για το συγκεκριμένο θέμα μέσω των αδερφών Κορνασίνι, οι οποίοι έχουν επαγγελματική σχέση με την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ, μέσω των μεταγραφών των Λέο Ζαμπά και Ντάγκλας Αουγκούστο.

Ουδείς ωστόσο στην παρούσα φάση μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τον τρόπο συνεργασίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Φορταλέζα και για το εάν η οικογένεια Σαββίδη προχωρήσει στην εξαγορά των μετοχών του βραζιλιάνικου συλλόγου. Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Φορταλέζα, σε πρώτη φάση ο στόχος είναι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη μέσω του ΠΑΟΚ.

«Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη αλλά υπάρχει μια πρώτη επαφή με τους Λέο και Εντουάρντο Κορνασίνι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και έχει εκτοξευθεί με τον κ. Σαββίδη, ενώ οι άνθρωποι του γνωρίζουν για την Φορταλέζα. Θα ήταν υπέροχο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Φορταλέζα μέσω του ΠΑΟΚ να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη. Eίναι ακόμη νωρίς ωστόσο να αναφερθούμε στο πως θα συνεργαστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα