Επίδειξη δύναμης από την Κ17 του Ολυμπιακού στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Επίδειξη δύναμης από την Κ17 του Ολυμπιακού στον Πανιώνιο

bet365

Ο Ολυμπιακός Κ17 επικράτησε άνετα με 5-0 του Πανιώνιου για νίκη για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτοι πρωταγωνιστές στο ματς και φρόντισαν να «καθαρίσουν» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη.

Ο Σταμούλης άνοιξε το σκορ στο 4’, για να ακολουθήσει ο Λιάτσος με δύο τέρματα στο 20’ και στο 26’, διαμορφώνοντας το 3-0 και δίνοντας πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από αυτογκόλ των «κυανέρυθρων», για να έρθει στο 78ο λεπτό ο Χρονακόπουλος και να «γράψει» το τελικό 5-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη με ματς παραπάνω, έφτασε έτσι τους 38 βαθμούς, είναι πάντα στην πρώτη θέση αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά της από τον Αστέρα Τρίπολης στους έξι πόντους.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης, Φρέρης, Λιοφάγος, Δούμας (Χρονακόπουλος 45’), Κατσογιάννης (Παπακωνσταντίνου 65’), Ντόη (Γιαλεδάκης 45’), Σπυριδάκης (Κουτσογούλας 65′), Πάστρας, Σταμούλης, Συρμής, Λιάτσος (Κασέμι 45’).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα