Η ΑΕΚ φωνάζει για επιθετικό φάουλ στον Βράνιες και για δύο περιπτώσεις πέναλτι

Gazzetta team
Η ΑΕΚ φωνάζει για επιθετικό φάουλ στον Βράνιες και για δύο περιπτώσεις πέναλτι

bet365

Έντονη η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ για τρεις φάσεις στο ματς της Τούμπας, φωνάζοντας για φάουλ του Σβιντέρσκι πάνω στον Βράνιες στη φάση του πέναλτι, για χέρι του Βαρέλα μέσα στην περιοχή και για ανατροπή του Κρίστιτσιτς από τον Βαρέλα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Ισραηλινού διαιτητή Γκρίνφελντ από την Ένωση ήταν έντονη.

Στην ΑΕΚ φωνάζουν για τρεις φάσεις. Η πρώτη ήταν στο πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ καθώς πριν το κράτημα του Σιμόες πάνω στον Βιεϊρίνια οι κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για φάουλ του Σβιντέρσκι πάνω στον Βράνιες.

Η δεύτερη περίπτωση για την οποία διαμαρτύρεται έντονα η ΑΕΚ είναι για ανατροπή του Κρίστιτσιτς από τον Βαρέλα μέσα στην περιοχή στο 76' και η τρίτη εκείνη στο 85' για χέρι του Βαρέλα μέσα στην περιοχή στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Βράνιες στον αέρα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ με το σφύριγμα της λήξης διαμαρτυρήθηκαν στον Γκρίνφελντ για τις αποφάσεις του και για τη συνολική διαιτησία στην αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα