Ελ Αραμπί: Η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του και η συνεργασία με τον Βαλμπουενά! (pics)

Ελ Αραμπί: Η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του και η συνεργασία με τον Βαλμπουενά! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: Η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του και η συνεργασία με τον Βαλμπουενά! (pics)

bet365

Ο φοβερός και τρομερός στράικερ και killer του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τους Πειραιώτες φέτος πετυχαίνει την δεύτερη τοπ επίδοση της καριέρας του! Τα έξι γκολ που του έχει φτιάξει ο Βαλμπουενά!

Πάρμα - Λέτσε με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έχουμε ξανασταθεί στο γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί είναι κορυφαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα και σπάνια περίπτωση παίκτη που παρότι προήλθε από πρωτάθλημα αραβικών χωρών δείχνει την μεγάλη του κλάση. Παίκτης εξάλλου που έχει 196 γκολ σε 341 ματς με παρουσία σε πρωταθλήματα όπως το γαλλικό και το ισπανικό παίζει σε άλλα επίπεδα. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί λοιπόν στον Ολυμπιακό έχει πετύχει την δεύτερη πιο καλή επίδοση στην καριέρα του!
Μετά την Αλ Ντουχαϊλ, όπου σκόραρε ανά 73,5 λεπτά στον Ολυμπιακό σκοράρει ανά 87,16 λεπτά! Παίκτης που σαν να δείχνει εντελώς ανεπηρέαστος από την μετάβασή του από πρωτάθλημα αραβικών χωρών στην Ευρώπη. Στεκόμαστε ιδιαίτερα σε αυτό το σκέλος διότι είναι πολύ σπάνιο να γίνεται αυτό με έναν παίκτη και δη επιθετικό. Στην Ελλάδα δε έχει γίνει πολύ λίγες ή και ελάχιστες φορές.
Επίσης στον Ολυμπιακό έχει μέσο όρο γκολ 0.69 ενώ στην Αλ Ντουχαϊλ είχε 0.36 και στην Καέν 1.15. Έχει το ενδιαφέρον του το να δούμε ανά πόσα λεπτά σκόραρε με τις ομάδες με τις οποίες έχει παίξει στην καριέρα του:
- Έβαζε γκολ κάθε 217 λεπτά με την Γρανάδα
- Σκόραρε κάθε 73,5 λεπτά με την Αλ Ντουχαϊλ
- Έβρισκε δίχτυα κάθε 197,8 με την Καέν
- Πετύχαινε τέρμα κάθε 124 λεπτά με την Αλ Χιλάλ
- Βάζει γκολ κάθε 87,16 λεπτά με τον Ολυμπιακό
ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ
Ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά τον Παναθηναϊκό για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα σέρβιρε γκολ με σέντρα στον Ελ Αραμπί. Ο Βαλμπουενά φέτος έχει φτιάξει έξι γκολ στον Γαλλομαροκινό στράικερ. Δύο με την Κρασνοντάρ, ένα με τον Παναθηναϊκό, ένα με την Λαμία, ένα με τον Άρη και ένα με τον Βόλο. Ενας Βαλμπουενά που ήδη από τον Οκτώβριο είχε ξεπεράσει τις περσινές του επιδόσεις και πλέον έχει σε 20 αγώνες φέτος στον Ολυμπιακό 7 γκολ και 11 ασίστ. Ο Ελ Αραμπί έχει επίσης πολύ καλή χημεία και συνεργασία και με τον επίσης γαλλόφωνο Σουντανί.
- Δείτε στην Gallery τα stats των Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά. Του Ελ Αραμπί στο Transfermarkt έχει τα τρία γκολ και το ματς της Λαμίας, που ήταν το τελευταίο χρονικά. Διαβάστε ξανά εδώ το θέμα που εξηγεί γιατί ο Ελ Αραμπί είναι ο Νο1 επιθετικός των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα