Μάντζιος: «Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής»

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας στάθηκε στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων», μετά την αποψινή ήττα της ομάδας του
Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ακης Μάντζιος μετά την αποψινή ήττα της Λαμίας (4-0) από τους «ερυθρόλευκους». «Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού και σε μεγάλο σημείο το καταφέραμε. Καθοριστικό σημείο ήταν το λεπτό του πρώτου γκολ και του δεύτερου, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά και την αποβολή. Κάναμε προσπάθεια και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δεν έχουμε το βάθος για να παίξουμε τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα για να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για το ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα που ακολουθεί. «Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι πολλά παιχνίδια σε λίγες ημέρες και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να ασχοληθούμε με τον Παναιτωλικό».
Στη συνέχεια του ζητήθηκε η γνώμη του για το αν η Λαμία έκανε μόνο μία τελική οφείλεται στον αντίπαλό της ή σε κάτι άλλο. «Όλα παίζουν ρόλο. Είναι και η εμφάνιση και ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος αντίπαλος. Οι απουσίες που είχαμε είναι πολύ σημαντικές. Κάποια άλλα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής. Προσπαθήσαμε να παίξουμε. Νομίζω ότι σήμερα δεν μπορέσαμε. Έγιναν αβίαστα λάθη και μάλιστα πολλά. Εύχομαι σε άλλο ματς να μην γίνουν ξανά». Για τα μεταγραφικά είπε πως «θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Κοιτάμε κάποιες περιπτώσεις. Έχουμε πολύ κοντό ρόστερ και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Οποιαδήποτε απουσία αυτή τη στιγμή παίζει ρόλο. Θέλουμε ενίσχυση στον άξονα. Πήραμε τώρα σέντερ φορ για να καλύψουμε το κενό του Τουράμ. Θέλουμε 2-3 ποδοσφαιριστές. Γίνονται προσπάθειες με τη διοίκηση για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό υπάρχει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα